Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2017 15:32 - С ДЕСЕН МИГАЧ - НАЛЯВО...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1075 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                           С  ДЕСЕН  МИГАЧ – НАЛЯВО

 

    Не беше много отдавна, когато българският народ си избра за президент Генерал Радев. Стана почти по времето кfгато американският народ си избра за президент Тръмп, а молдовският – Егор Додон. Трябва да има нещо общо в тези избори, вероятно намеса на чужда страна в изборния процес с фалшиви новини, пропаганда и дезинформация. Популистът Генерал Радев бе избран, защото той обеща да премахне престъпността и бедността в България. Това обещаниие не е ново, известно е и в коя централа е разработено –в тази, която положи основите на престъпността, защото й бе необходима. Разполагащите с информация знаеха, че Царо е разработен в швейцарската си вила от Примаков и е бил приведен в режим на спяща клетка. Когато му дойдЕ времето, наактивираха го. Дадоха му да поосече няколко хиляди декара бяла мура за дървесина, „върнаха” му някои резиденции, които не са негови, а на Интендантството. Изработиха му и псевдопрограма - период, не по-дълъг от 800 дни, през който страната ще се оправи и повече няма да има престъпност и бедност. Хората му повЕрваха.

      Същото се случи и с Генерал Радев, човек на Путин, и той с амбициозна програма, разработена му в Центъра – същатата, но формулиранаа по друг начин, в която прицелът отново са престъпността и бедността, които той ще скондапца. Не ми е известно президентът да гони престъпници и да дава заплати, но хората пак му поверваха. Везната да бъде избран той вероятно наклони изключително интелитентното му излъчване, когато говореше пред електората си.

       Но след като си избран с подкрепата на някого, в случая на Путин, разполагащ у нас с две явни пети колони – БСП и ДПС и още много пъти по две такива в режим на спящи клетки, идва и времето да се отчетеш. Преди Генеерала се отчете Егор Додон, защото Молдова е президентска република. Той забрани всякакви връзки на страната си с ЕС, а които симпатизираха на ЕС ги уволни. Тръмп пък оттегля подкрепата на САЩ за Сирия и ще направи Америка за смях. За смях стана и с изявленията си относно ядрената програма на Северна Корея, която се финансира от заплащането на севернокорейските работници-роби в Сибир. Нашата неспяща клетка, президентът ни, също няма как да остане  ненаактивирана от Бащицата на руските олигарси и ето, че и той като каза за СЕТА, че не отговаря на българските интереси рече, че за нея трябва всенародно обсъждане. Това означава може би гласуване, в което ще грасуват ромовете, бетонните глави, фейсбучките с промитите мозъци и туитърите, на които всички истина с лъжи са обяснени от нетови тролове, в последно време – ДОТ-ове. А ние вече сме приели търговското споразумение с Канада, визите ни отпадат и всяко наше действие срещу търговското споразумение се явява офекалване на суратя на България пред ЕС и налагането на образа на страната ни като на ненадежден партньор на Европа. Трябва да си функционално неграмотен – така наричахме някога децата идиотчета – за да не разбираш това или пък да си принуден да опиташ да попречиш на търговията на България с Каанада само ако нямаш избор, има приказ от Бащицата до БСП/ДПС. Това всенародно обсъждане ще се ползва като репетиция за още едно по-следващо такова, обсъждане на членството ни в ЕС и влизане в процедурата Булгаристанекзит, което много устройва Путин. От там до ОНД сме на разстояние един фалос място.

      Бих попитал президента, кому служи той – на България, или на Путин, който иска да руши ЕС и кой го наактивира да ни излага пред Европа. Но не го питам. Кой ли стои в момента зад него, сам себе си се питам аз. Напомням, че Кури от високата трибуна на БСП нарече депутатите, гласували за СЕТА предатели. Казах, че

не задавам въпроса „Кой?”, но мисля, че една снимка дава знак на признак на неприятния за президента ни казус. В който той бе въвлечен и който срути авторитета му.

      Ето, тази:

image 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181698
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031