Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2010 09:45 - Технически средства срещу психотронно оръжие
Автор: ussrfenix Категория: Политика   
Прочетен: 9956 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 28.04.2010 10:10


Както се посочва в тук http://ussrfenix.blog.bg/politika/2010/04/25/dobre-doshli-v-matricata-nsr-chast-syznanieto-na-pricel.534389
Срещу психотронното оръжие може да се използват помощни средства.
Просто психотронните духовни "сили" са проява на елекричните полета - а електричните  полета са познати на науката и техниката. Теоретично присъствието и действието разните духовни "сили" може да се регистрира с високочувствителни уреди регистрищи електрични и електростатични полета.
Има и прости и ефективни средства за защита. Както се използват средствата за защита от електични полета/фарадеева клетка и др./ Тъй като във вътрешността на проводник полето е нула всички полета/духовни "сили"/ от психотронните атаки се изчистват от обектите в пространството във вътрешността на проводник.
Така например лесно може да се освободите от негативните полета като използвате метална каска или подобно. Например популярна е полусферичната шапка от фолио, която всеки може да си направи. Може да използвате и всякакви метални предмети и съдове с подобна форма. Нахлупена на главата каската ви очиства от всякакви полета  негативни духовни "сили" - психотронни въздействия. Не е нужно да се носи постоянно, а просто да поседите с нея извесно време - повече време по-добре. Добре е през това време да очистите тоест да прочиствате съзнанието/мислите си, което не е изпразване на съзнанието от всичко(както често се бърка), а съзнателен процес на очистване на негативното и чуждото.
Тази защита - каската е доста полезна и се ползва не случайно в армията. Те воениите отдавна са се занимавали с психотронното оръжие и защитата от него.
Командният състав е устойчив на психотронното оръжие тъй като то поразъва само слабите личности, а командния състав обикнобено е подбран и подготвен - те са хора със стабилно съзнание, разумни/мислещи/ и с висока степен на лоялност, с висок морал и боен дух. Те са неподатливи на психотронни и психо атаки.
Всъщност тези средства за борба с психотронните атаки са познати на хората и ползвани от дълбока древност. Китайци и скити ловели духов в специални котли, а християните ползбат и до днес потири и купели:
Защитата е проста като от електромагнитно поле/вътре в проводник е нула/ - Фарадеева клетка. Обикновено се ползва полусферична или сферична метална форма. Ако е обърната нагоре(купол) полето се излъчва в атмосферата. Ако е обърната надолу се поглъща от Земята. Най-добре със заземяване. Така духът просто изчезва. Като се поглъща, духът просто изчезва като електомагнитното поле/той е електромагнитно поле/.
Също така се използва и поглъщане на духовете от незаредена/очистена / материя - нафора, вино, светена вода и др. които са очистени предварително обикновено с полусфера.
Например една десетина метрова параболична антена може да погълне всички духовни "сили" на няколко километра. Проверено експериментално!
Тези ефекти се използват от древността за очистване от негативни духове.
За това са използвани потири, купели и казани. Китайските и скитски ритуални казани са били за това. А християните кръщават децата си в купели за да ги очистят от влиянието на негативни духове които могат да обременят подсъзнанието им с "прераждания". Куполните храмове са обичайни за някои религии.
Всеки може да си инсталира "духоловка" вкъщи. А армиите се пазятокултни атаки с духове с каските си. Короните също са такова индивидуално средство за защита. разбира се по малрите размери са с по-малка сила, но са достатъчни за целта.

Също така е добре да знаете, че враговете ви може да използват предмет зареден с поле/духовни "сили" ,който да ви датат или подхвърлят по някакъв начин. Така той става носител на оръжието. Този предмет изхвърлете или очистете от полето по посочените горе начини. Най-добре е да го очистите все пак и преди изхвърляне за да се освободите от негативните сили.
После очистете себе си от негативни сили пак по посочените горе начини.

Психотронното оръжие не е опасно и лесно може да се победи стига да изскате.
Впрочем в стара съветска литература се среща информация за проявите на духовете/с друго название, но явлението отдавна е наречено с името дух/ обсебванията и "рефаимите" - духове на мъртви обсебващи хора.
.
Окултните психотронни оръжия се ползват от олигархията на империализма, а те бяха врагове на СССР и това оръжие се ползваше срещу комунизма(и още се ползва срещу източните страни, срещу нас и срещу малкото останали свободни страни).

Разбира се ,както е посочено в предишната тема, психотронното оръжие е слабо и основното оръжие на врага е лъжата. А нито лъжата нито психотрониката могат да победят.
 




Тагове:   оръжие,   средства,


Гласувай:
6



1. semtomovi - Знаех си аз, че БЕЗ КАСКИТЕ
18.09.2010 15:49
няма да минем! )
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ussrfenix
Категория: Политика
Прочетен: 263404
Постинги: 84
Коментари: 34
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031