Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2019 09:57 - Електромагнитни оръжия, психотронно в т.ч., спортът - малката война, понякога по-ефективна от голямата.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 486 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.09.2019 12:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Темата за електромагнитното оръжие, и психотронното в това число, трудно си пробива път в медиите. Явно, такава е политиката на владетелите на медиите и нета по света. Защото Студената Война май беше спечелена с електромагнитни импулси. Те могат да изгорят управлението на ядрена централа като Чернобил, или да заслепят ПВО (противо-въздушна отбрана) така, че едно самолетче да кацне на Червения Площад...

Монополът върху медиите е ефективен, и без да е абсолютен. Ако обработваш 90% от публикаата, можеш да оставиш останалите 10% на десетки други "медиатори", да се надвикват помежду и да се радват на "свободата на словото".

Трябва да започнем отдалече.

Според астрофизическа енциклопедия издадена през 1980г, опитите за техническо имитиране ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ГЕОМАГНИТНИТЕ БУРИ, тия опити са започнали преди ВСВ. А още през 19-ти век е забелязано, че в годините на слънчев максимум през период от 11 години, когато има най-много слънчеви петна и магнитни бури, се наблюдават повече епидемии и епизоотии, както и обществени вълнения. Случвало се е да изгори електропроводната мрежа в обширни райони.

Статията "Слънчево-земни връзки" в споменатата енциклопедия, заема цели 3 (три) страници, които не мога да цитирам. Свръх-кратко ще отбележа, че върху биологичните обекти влияят главно НИЗКОЧЕСТОТНИТЕ колебания (не СИЛАТА и ЧЕСТОТАТА, а КОЛЕБАНИЯТА, модулацията) на електромагнитното поле, които колебания възбуждат електрически ток в проводниците, каквито са и нервите, и телесните течности. Следва мини-цитат:

"Активните експерименти имат и приложно значение. Доказана е възможността да се създава изкуствен радиационен пояс на Земята (който влияе на радиовръзките), да се предизвикват полярни сияния (официалното предназначение на ХАРП), да се изменят свойствата на йоносферата и да се генерират НИСКОЧЕСТОТНИ ИЗЛЪЧВАНИЯ над З А Д А Д Е Н  район."

Повтарям, преди 1980г. -  ЗАДАДЕН РАЙОН .!!! Сега тоя "район" вероятно може да се сведе и до точка.

В книгата "В сянката на човека" на знаменитата Джейн Гудол, изследователка на свободни шимпанзета в Африка, има интересно наблюдение. Котато отдалече започва да се надига гръмотевична буря (с нейното електромагнитно излъчване), господстващите мъжкари започват опасно да буйстват, да трошат и размахват клони и да влачат тия клони или ПОПАДНАЛО ИМ ШИМПАНЗЕ. Останалите членове на групата, се снишават и спотайват. Ето ти само ЕДНО от многобройните СЕЛЕКТИВНИ действия на електромагнитното облъчване, в зависимостп от ролята на индивида, от честота, сила и продължителност на облъчването. Съмнява ли се някой, че тия ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНИ В О Е Н Н И въздействия са доведени до съвършенство в наши дни?

Споменавал съм, че преди 12-ина години, в два дни, два наши национални отбора по футбол, мъже и младежи, загубиха от Чехия в Прага с 0:8 и 0:6. А ние бяхме от една класа с чехите! Уверен съм, че в момента всяка държава която има университети, може да си играе с психотронни играчки. А чехите са силно развита страна и никога няма да ни простят, че през 1968 година участвахме в акцията на Варшавския договор срещу тяхната Пражка Пролет. Сигурно мнозина помнят, как един чехски художник изобрази България като "турски клозет".

И ние имахме към БАН "Лаборатория за Слънчево-Земни връзки", която следеше слънчевата и геомагнитна активност и други неща. Една година след 10.01.1997, когато беше щурмуван парламента, специалист от тая лаборатория публикува, че на същата дата се е състояла ПЪРВАТА ПРЕДСКАЗАНА ОТ НАСА геомагнитна буря...

Но най-значителното приложение на психотронно въздействие в спорта, според мен се случи на световното първенство по футбол в Рио де Жанейро през 1914г.

Двубоят завърши с шокираща загуба за Бразилия. Германия довежда резултата до 5:0 през първото полувреме с отбелязани четири гола в разстояние на шест минути и впоследствие прави резултата 7:0 през втората половина, Бразилия отбелязва гол в последната минута и така срещата завършва 7:1. С победата си Германия поставя рекорд за най-голяма победа в полуфинали на Световни първенства. 

В спорта и особено във футбола всичко се случва. Но бразилската защита ДА НЕ МЪРДА при нападение на противника, НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО. Всъщност, на никого не се е случвало, даже на махленски мач. НЯМА друго обяснение, освен психотронно въздействие (спомнете си шимпанзетата при гръмотевична буря).

А последиците от тая загуба на кариоките, бяха... геоПОЛИТИЧЕСКИ.!!! САЩ водеха кампания срещу българката Дилма Русеф, президент на Бразилия. Една световна титла щеше да успокои гражданите и да укрепи положението на президентката-комунистка. Бразилия като член на БРИКС, начело с ТАКАВА президентка, отиваше ИЗВЪН влиянието на САЩ. И Дилма падна.

ГЕРМАНСКИТЕ ГОЛОВЕ В БРАЗИЛСКАТА ВРАТА, РЕШИХА ЗАДАЧА, КОЯТО АРМИИТЕ на СССР и на САЩ НЕ МОЖАХА ДА РЕШАТ в АФГАНИСТАН.!!!!!!



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953352
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3572
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031